THE 2nd EUROPEAN COLLOQUIUM

ON QUALITATIVE RESEARCH METHODS IN BUSINESS AND ACCOUNTING

PROGRAM

Monday 3 April 2017	
9.00 am	Registration and Coffee
9.30 am	Opening
9.45 am	Plenary Lecture: Back to the Future: Strategising Qualitative Research- Prof. Lee Parker (1 hr presentation);
10.45 am	Coffee break
11.15 am	Lecture 1: Theoretical Approaches in Qualitative Research – Prof. Ingrid Jeacle (1 hr presentation);
12.15 pm	Small groups workshop 1: Theoretical Approaches in Qualitative Research
1.15 pm	Lunch
2.30 pm	Lecture 2: Mixed Methods – Prof. Ileana Steccolini (1 hr presentation)
3.30 pm	Small groups workshop 2: Mixed Methods
4.30 pm	Coffee break
5.00 pm	Lecture 3: The Gioia Method – Prof. Chris Carter (1 hr presentation);
6.00 pm	Close Day 1 sessions
7.30 pm	Informal dinner
<u>Tuesday 4 April 2017</u>	
9.00 am	Lecture 4: Netnography – Prof. Ingrid Jeacle (1 hr presentation);
10.00 am	Small groups workshop 4: Netnography
11.00 am	Coffee Break
11.30 am	Lecture 5: Ethnography in elite settings – Prof. Chris Carter (1 hr presentation);
12.30 pm	Lunch
2.00 pm	Lecture 6: Discourse analysis – Prof. Ileana Steccolini (1 hr presentation);
3.00 pm	Small groups workshop 4: Discourse analysis
4.00 pm	Coffee Break
4.30 pm	Panel Session with Questions & Answers: Everything You Wanted to Know About Qualitative Research – Chair Prof. Lee Parker Panelists Profs Jeacle, Steccolini, Carter (1 hr);
5.30 pm	Close of Colloquium